Στο πλαίσιο της προβολής του Αγώνα Δρόμου «Τρέχω στα στρατόπεδα μαζί με την λάμψη» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαϊου 2019, οι Δήμοι Αμπελοκήπων Μενεμένης και Παύλου Μελά και ο Σύλλογος «Λάμψη» Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος, θα ενημερώσουν τους πολίτες στη Νέα Παραλία.

Την Κυριακή 21/4/2019 και ώρες 11.00 – 14.00, στον Κήπο των Εποχών, με την αρωγή της Φιλαρμονικής της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΙΡΙΣ του Δήμου Παύλου Μελά, του μαέστρου Άγγελου Καραπινίδη και της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Παύλου Μελά, οι διοργανωτές θα προωθήσουν επικοινωνιακά τον Αγώνα σε όλους όσους έχουν εντάξει τη Νέα Παραλία στην καθημερινότητά τους.

Ταυτόχρονα με την πληροφόρηση σχετικά με τον Αγώνα, οι διερχόμενοι πολίτες θα ενημερωθούν και για το λαμπρό έργο του Συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη» και θα ενισχυθεί η διάδοση του μηνύματος ότι ο παιδικός καρκίνος μπορεί να ιαθεί.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον κύριο Αλέξη Χεμπεκίδη και την εταιρεία Hebekidis Auto Group για την χορηγία των T-shirt προς τα μέλη της Φιλαρμονικής που θα συμμετέχουν στη δράση της Νέας Παραλίας.

prdrone

Ευχαριστήριο στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Οι Δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Παύλου Μελά, και ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη», ευχαριστούν δημόσια το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Πέτρο Λεκάκη και την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Άννα Αγγελίδου – Πολυχρονιάδου, για την αποδοχή του αιτήματος χρήσης του χώρου στη Νέα Παραλία, για τον παραπάνω σκοπό.

Ενημερώθηκαν οι σύλλογοι στη Μονή Λαζαριστών

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Μονής Λαζαριστών, η καθιερωμένη εκδήλωση παρουσίασης του Αγώνα Δρόμου «Τρέχω στα στρατόπεδα μαζί με την λάμψη».

Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, Αμπελοκήπων, Μενεμένης, αθλητικοί, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί, καθώς και σύλλογοι πολιτικής προστασίας, ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης και Πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ Λάζαρο Κυρίζογλου, τον Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη, από τον εκπρόσωπο του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη» Στέφανο Καλογιαννίδη και τους αρμόδιους αντιδημάρχους αθλητισμού Τάσο Εμεινίδη και Ιωσήφ Αράπογλου.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης και ο Γιώργος Αυγουστίδης, πρόεδρος του Συλλόγου Παραπληγικών Μακεδονίας Θράκης και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Τα υπηρεσιακά στελέχη των δύο δήμων αναφέρθηκαν στα οργανωτικά θέματα, τις ατομικές και ομαδικές εγγραφές και απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού ενώ δόθηκε σε όλους σχετικό ενημερωτικό υλικό.