Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» ανακοινώνει την έναρξη του ΔΩΡΕΑΝ προγράμματος μαθημάτων πληροφορικής για ανέργους και φοιτητές, το οποίο θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας (e-learning).

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση των δεξιοτήτων βασικής χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι θεματικές ενότητες του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι:

  • Επεξεργασία κειμένου
  • Υπολογιστικά φύλλα
  • Περιήγηση στο διαδίκτυο και χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πιστοποίηση επάρκειας βασικής χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προκηρύξεων του Α.Σ.Ε.Π.. Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι προαιρετική και οι εξεταζόμενοι επιβαρύνονται μόνο με τα έξοδα συμμετοχής τους στις εξετάσεις του φορέα πιστοποίησης.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2020 και θα έχουν διάρκεια από έναν έως πέντε μήνες ανάλογα με το επίπεδο του εκπαιδευόμενου. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν και εργαζόμενοι με μια μικρή επιβάρυνση.

Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για αναλυτική ενημέρωση. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.