Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων (01/10/2022), το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Δήμου Παύλου Μελά της ΔΗ.Κ.Ε. ΙΡΙΣ, γιόρτασε σήμερα στις 30/09/2022. Μετά από πολύ καιρό είδαμε ξανά τους δικούς μας ανθρώπους να χαμογελούν και να χορεύουν πλάι και δίπλα μας. Μια ημέρα τόσο σημαντική , εκτιμώντας τους γονείς και τους παππούδες μας. Έχουμε, λοιπόν, όλοι την υποχρέωση να φροντίζουμε για την ασφάλεια τους και να είμαστε δίπλα τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παύλου Μελά ΙΡΙΣ Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης οι οποίοι στηρίζουν και στέκονται πάντα δίπλα μας.

Στη σημερινή γιορτή παραβρέθηκε το Κ.Η.Φ.Η Νεάπολης με προσωπικό και ωφελούμενους οι οποίοι αντάλλαξαν και δωράκια. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εργαζόμενους του ΚΗΦΗ για την διοργάνωση καθώς και τους εργαζόμενους από το Κ.Η.Φ.Η. Νεάπολης : Πετρίδου Α., Γεωργοπούλου Ζ, Μπουτκοβάλης Π., Μαρκοπούλου Α., Βουλγαρίδου Δ..

Μας τίμησαν οι μουσικοί μας απο τα Δημοτικά Ωδεία Πολίχνης & Σταυρούπολης:

Παραδοσιακό κλαρίνο: Χρήστος Δάνης

Ποντιακή Λύρα: Ιωάννης Μπουλουκάς «Ποντιακή λύρα / Βυζαντινή ψαλτική τέχνη»

Παραδοσιακά Κρουστά: Νίκος Φουντουκίδης

Δημοτικό Ωδείο Σταυρούπολης Δημοτικό Ωδείο Πολίχνης ΙΡΙΣ – Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παύλου Μελά ΚΗΦΗ Παυλου ΜΕΛΑ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.